Ouderenzorg - alarmsystemen

Voor ouderen en mindervaliden biedt GOOZZ speciale alarmsystemen waarmee u van op afstand een oogje in het zeil kan houden. Onze alarminstallatie voor ouderenzorg biedt tweerichtingscommunicatie via een draagbare alarmknop.

een gerust hart voor uw dierbaren

Detectie en communicatie

De oudere of mindervalide draagt een alarmkastje bij zich met een noodknop. Via het kastje kan u met elkaar praten, verplaatsen naar een telefoontoestel is dus niet nodig.

Het alarmsysteem voor ouderen biedt ook de mogelijkheid tot detectie. Zo gaat het alarm bijvoorbeeld af wanneer er meer dan een half uur geen beweging wordt geregistreerd.

GOOZZ audio module

Deze module capteert geluidssignalen en verstuurt ze naar een compatibele GOOZZ centrale. Bij activatie start een gespreksverbinding tussen de audiomodules en de nummers die in de centrale geprogrammeerd zijn. 

GOOZZ catalogus

In de catalogus vind je een overzicht van alle GOOZZ producten. Gerangschikt per productgroep en voorzien van de technische gegevens en specificaties. Bekijk de catalogus online via deze link.

Alarm via uw gsm

Wenst u uw alarmsysteem te bedienen via uw smartphone? Ook dat kan bij GOOZZ! Download onze app gratis in de App Store en Google Play Store.

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.