GOOZZ, de juiste keuze!

Een alarmsysteem installeren is een investering, géén vluchtige beslissing dus. Met GOOZZ kiest u voor een alarminstallateur waar u tevreden van zult zijn. Vandaag, maar gegarandeerd ook morgen nog. Zowel door de kwalitatieve oplossingen en alarmsystemen die we  bieden als door onze vakkundige installatie en klantenzorg.

Onafhankelijke alarminstallateur

Door producttechnisch inzicht en onze stevige ervaring als alarminstallateur weten we ten gronde waarom het ene alarmsysteem beter is dan het andere.  Door onze merkonafhankelijke positie kunnen we bewuste keuzes maken. Onze norm is degelijke, betrouwbare en kwalitatieve alarmsystemen aan  een betaalbare, toegankelijke prijs, zonder verrassingen.

Beveiligingssystemen op maat en op de groei

Misschien bent u vandaag enkel op zoek naar  een degelijk basisalarm aangepast aan de kenmerken van uw woning, uw behoeftes en uw budget. Wilt u wel de mogelijkheid om in de toekomst extra functionaliteiten toe te voegen? Geen enkel probleem!  Onze oplossingen groeien mee met uw wensen én situatie.

Ook uw woning laten beveiligen? Contacteer GOOZZ!

Goozz - de voordelen

  • Vlotte en nette plaatsing
  • 7 jaar garantie
  • Samenwerking op maat
  • Service 24/24 7/7

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.