Bekabelde alarmsystemen - klassieke alarminstallatie

Naast een ruime waaier aan draadloze alarminstallaties biedt GOOZZ ook mogelijkheden voor klassieke bekabelde alarmsystemen. Bij deze beveiligingssystemen zijn alle onderdelen van de alarminstallatie door middel van een kabel met elkaar en de centrale verbonden.

Waar bekabelde en draadloze alarminstallaties dezelfde resultaten en mogelijkheden bieden, zit het verschil in de installatie van het alarmsysteem. Draadloze systemen  zijn ideaal voor bestaande woningen en gebouwen. We hoeven geen elektriciteitskabels te voorzien. Een bekabelde alarminstallatie is dan weer perfect te integreren bij de bouw of renovatie van woningen. Hier wordt de bedrading voor uw installatie al meegenomen in het bouwproces.

Waar uw wensen of voorkeuren ook liggen, GOOZZ voorziet u van een kwalitatieve alarminstallatie perfect op maat van uw appartement, woning of villa.

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel, en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte. Zo plaatsen we bvb geen rookmelder in een keuken, maar thermische detectoren. Ook geen infrarooddetector in een veranda, maar dubbele technologie detectoren. Bekijk onze brochure en u bent overtuigd van onze professionaliteit!

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssyteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.