Bekabelde alarmsystemen

Naast een ruime waaier aan draadloze alarmsystemen biedt GOOZZ ook mogelijkheden voor klassieke bekabelde alarmsystemen.

Deze systemen zijn perfect te integreren bij de bouw of renovatie van woningen. Hier wordt de bedrading voor uw installatie meegenomen in het bouwproces.

Ook bestaande gebouwen kunnen vaak voorzien worden van een bekabeld systeem. Onze technieker Glenn is meester in het plaatsen van bekabeling via kruipkelders, plafonds, profielen, valse wanden, oude schouwen,  enz...

 

 

 

 

Draadloze alarmsystemen

Waar bekabelde en draadloze alarminstallaties dezelfde resultaten en mogelijkheden bieden zit het verschil in de installatie van het systeem.

Draadloze systemen zijn ideaal voor bestaande woningen en gebouwen. We hoeven geen elektriciteitskabels te voorzien. Een draadloos systeem is dan ook makkelijk en vlot te installeren. Hierdoor is er maar een beperkte investering nodig om uw eigendom inbraakveilig te maken!

Waar uw wensen of voorkeuren ook liggen, GOOZZ voorziet u van een kwalitatieve alarminstallatie optimaal aangepast bij uw woning of bedrijf.

 

 

 

 

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.