GOOZZ - wie is wie?

GOOZZ alarmsystemen is opgericht door Jurgen Breemersch. Met 25 jaar ervaring in de beveiliging is hij de ruggengraat van het bedrijf.

Thomas Dhont heeft 5 jaar ervaring als installatietechnieker, vandaag gebruikt hij deze kennis als adviseur. Samen gaan jullie op zoek naar een optimale beveiliging voor uw woning of bedrijf.

Jurgen en Thomas zijn door Binnenlandse Zaken erkend als beveiligingsspecialist. Met hun praktijkervaring in alarminstallaties weten zij als geen ander uw woning te beveiligen tegen brand en inbraak.

 

Woningbeveiliging op maat

Bij GOOZZ mag u een gepersonaliseerde totaalbeveiliging van uw woning verwachten. Vakkundig advies, flexibiliteit, klantgerichte service en kwalitatieve producten staan bij GOOZZ steeds bovenaan. En…GOOZZ werkt met eigen alarminstallateurs.

Meer weten over de mogelijkheden van GOOZZ alarmsystemen? Contacteer ons vandaag nog!

Goozz - de voordelen

  • Vlotte en nette plaatsing
  • 7 jaar garantie
  • Samenwerking op maat
  • Service 24/24 7/7

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel, en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte. Zo plaatsen we bvb geen rookmelder in een keuken, maar thermische detectoren. Ook geen infrarooddetector in een veranda, maar dubbele technologie detectoren. Bekijk onze brochure en u bent overtuigd van onze professionaliteit!

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssyteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.