GOOZZ - wie is wie?

GOOZZ alarmsystemen is opgericht door Jürgen Breemersch. Met 20 jaar ervaring in de beveiliging is hij de ruggengraat van het bedrijf. 

Thomas Dhont is sinds 2017 verantwoordelijk voor de sales- en klantenopvolging. Uiteraard startte Thomas zijn loopbaan als installatietechnieker (2010). Dankzij deze technische bagage kan hij als geen ander correct en eerlijk advies geven.

Jürgen en Thomas zijn door Binnenlandse Zaken erkend en vergund als beveiligingsspecialist. Met hun praktijkervaring in alarminstallaties weten zij als geen ander uw woning te beveiligen tegen brand en inbraak.

Elk van onze installatietechniekers is correct opgeleid. Ze studeerden Electronica A1 of A2 en zijn in het bezit van het attest "Wet Tobback". Uiteraard leggen ze ook een blanco strafregister voor: het attest van goed gedrag en zeden, een must in de beveiligingssector!

Woningbeveiliging op maat

Bij GOOZZ mag u een gepersonaliseerde totaalbeveiliging van uw woning verwachten. Vakkundig advies, flexibiliteit, klantgerichte service en kwalitatieve producten staan bij GOOZZ steeds bovenaan. En…GOOZZ werkt met eigen alarminstallateurs.

Meer weten over de mogelijkheden van GOOZZ alarmsystemen? Contacteer ons vandaag nog!

Goozz - de voordelen

  • Vlotte en nette plaatsing
  • 7 jaar garantie
  • Samenwerking op maat
  • Service 24/24 7/7

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.