Branddetectie

De alarmsystemen van GOOZZ zijn uit te breiden met branddetectie. We plaatsten rookmelders in uw wasplaats, garage, zolder,... Het branddetectiesysteem waarschuwt u en uw gezin en legt ondertussen contact met de door u gekozen personen. Daarnaast krijgt u ook een melding op uw GSM.

We beveiligen niet enkel woningen maar ook bedrijven, horecazaken en winkels.

Een voorbeeld: Voor Stad Oostende beveiligden we de complete site "Werkhuizen". Een project met meer dan 150 rookmelders. Geheel volgens de voorschriften Nbn S21-100. 

uw huis is in goede handen

Rookmelders en meldkamer

Door beeldverificatie kunt u of de meldkamer de situatie ook naar ernst inschatten en de nodige maatregelen treffen. Wanneer de brand in meerdere kamers wordt gedetecteerd, schakelt de meldkamer rechtstreeks de hulpdiensten in.

Op deze manier bent u dus gegarandeerd van een effectief systeem voor branddetectie. Dit verhoogt uw gevoel van veiligheid en woongenot voor u én uw gezin.

Meer weten over branddetectie van GOOZZ? Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden!

Goozz rookdetector

De GOOZZ rookdetector heeft een optische kamer en een microprocessor om een goede detectie te garanderen en boodschappen te versturen omtrent alarm, onderhoud en batterijspanning naar de centrale. Het gevoeligheidsniveau kan aangepast worden om ongewenste alarmen te vermijden.


GOOZZ catalogus

In de catalogus vind je een overzicht van alle GOOZZ producten. Gerangschikt per productgroep en voorzien van de technische gegevens en specificaties. Bekijk de catalogus online via deze link.

Alarm via uw gsm
Wenst u uw alarmsysteem te bedienen via uw smartphone? Ook dat kan bij GOOZZ! Download onze app gratis in de App Store en Google Play Store.
 

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.