Inbraakbeveiliging

Een veilig gevoel in en rond uw woning verhoogt uw wooncomfort. U wilt er graag zeker van zijn dat uw gezin en kostbare bezittingen beschermd zijn. Een goede inbraakbeveiliging kan u deze veiligheid direct garanderen. GOOZZ helpt u dit gevoel graag realiseren.

dankzij goozz slaapt u op twee oren

Inbraakalarm op maat

Echte inbraakbeveiliging kan niet verkocht worden aan de telefoon of in pakketten. Bij GOOZZ doen we aan gepersonaliseerde totaalbeveiliging van elke woning. Jurgen komt bij u langs om uw woning op een optimale manier te beveiligen. Ziet u….we maken graag het verschil ten opzichte van onze concurrenten.

GOOZZ fotodetector

Deze bewegingsdetector verzekert een uitgebreide binnenhuis- beveiling, met een snelle overdracht van kleurbeelden in hoge resolutie. 

GOOZZ catalogus

In de catalogus vind je een overzicht van alle GOOZZ producten. Gerangschikt per productgroep en voorzien van de technische gegevens en specificaties. Bekijk de catalogus online via deze link.

Alarm via uw gsm

Wenst u uw alarmsysteem te bedienen via uw smartphone? Ook dat kan bij GOOZZ! Download onze app gratis in de App Store en Google Play Store.

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel, en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte. Zo plaatsen we bvb geen rookmelder in een keuken, maar thermische detectoren. Ook geen infrarooddetector in een veranda, maar dubbele technologie detectoren. Bekijk onze brochure en u bent overtuigd van onze professionaliteit!

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssyteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.