Camerabewaking

U wilt er graag zeker van zijn dat uw eigendommen beschermd zijn tegen diefstal en vandalisme. Een goed camerasysteem kan u deze veiligheid direct garanderen.

We helpen u hierbij door het plaatsen van een camerasysteem voor uw woning, bedrijf, horecazaak of winkel. Met onze 20 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor uw project.

Een voorbeeld: We beveiligden het Crowne Plaza hotel te Brugge met meer dan 20 camera's. Stuk voor stuk prachtige HD beelden met een perfecte beeldhoek.

 

 

 

 

 

dankzij goozz slaapt u op twee oren

Cameraconceptie op maat

Bij GOOZZ doen we aan totaalconceptie bij elk project. Aan de hand van uw verwachtingen selecteren we het beste camerasysteem. 

Omdat we rekening houden met de lichtinval, de hoogte, de afstand en de beeldhoek is het eindresultaat steeds een optimaal camerabeeld.

 

 

GOOZZ fotodetector

Deze bewegingsdetector verzekert een uitgebreide binnenhuis- beveiling, met een snelle overdracht van kleurbeelden in hoge resolutie. 

GOOZZ catalogus

In de catalogus vind je een overzicht van alle GOOZZ producten. Gerangschikt per productgroep en voorzien van de technische gegevens en specificaties. Bekijk de catalogus online via deze link.

Alarm via uw gsm

Wenst u uw alarmsysteem te bedienen via uw smartphone? Ook dat kan bij GOOZZ! Download onze app gratis in de App Store en Google Play Store.

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.