Domotica

De alarminstallaties van GOOZZ zijn méér dan alleen een alarmsysteem. Door de slimme koppeling met uw elektronica kan u van op afstand al uw apparaten in- of uitschakelen. Deursloten, verlichting of het alarmsysteem zelf, niets is te gek voor ons beveiligingssysteem.

uw huis vanop afstand bediend

Slimme toepassingen voor uw woning

Wenst u graag een seintje als de kinderen uit school komen? Of wilt u weten wat de temperatuur in huis is? Bekijk het gewoon vanaf uw smartphone. Daarnaast krijgt u meldingen van brand- of inbraakdetectie ook gewoon op uw scherm. Zo kan u direct actie ondernemen, zelfs als u niet thuis bent.

Wilt u ook een alarmsysteem met domotica? Vraag GOOZZ gerust eens naar de mogelijkheden!

GOOZZ slimme thermostaat

De GOOZZ slimme thermostaat kan uw bestaande thermostaat vervangen. Hierdoor is de regeling van uw verwarming gekoppeld aan de centrale en de bijhorende applicaties.

GOOZZ catalogus
In de catalogus vind je een overzicht van alle GOOZZ producten. Gerangschikt per productgroep en voorzien van de technische gegevens en specificaties. Bekijk de catalogus online via deze link.
Alarm via uw gsm

Wenst u uw alarmsysteem te bedienen via uw smartphone? Ook dat kan bij GOOZZ! Download onze app gratis in de App Store en Google Play Store.

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel, en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte. Zo plaatsen we bvb geen rookmelder in een keuken, maar thermische detectoren. Ook geen infrarooddetector in een veranda, maar dubbele technologie detectoren. Bekijk onze brochure en u bent overtuigd van onze professionaliteit!

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssyteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.