Toegangscontrole

De Toegangscontrole systemen van GOOZZ openen meer deuren dan u denkt. Aan de hand van een softwarepakket beheert u vlot zelf de toegangsrechten in functie van wie u waar en wanneer toegang wenst te verlenen. Badgelezers zijn beschikbaar in verschillende versies: met kaart, tag of vingerafdruk, voor binnen en buiten, voor opbouw of inbouw.

Een voorbeeld: "Het Speienhof" werd uitgerust met toegangscontrole. Elke bezoeker wordt geregistreerd en de eigenaar krijgt onmiddellijk een bericht op zijn smartphone.

 

 

 

uw systeem vanop afstand bediend

Slimme toepassingen voor uw woning of bedrijf

Wenst u graag een seintje als de kinderen uit school komen? Of wilt u weten wanneer uw personeel aankomt op het werk? Bekijk het gewoon vanaf uw smartphone. Bovendien kan u onmiddelijk de toegangsrechten wijzigen via het softwarepakket. Zo kan u direct actie ondernemen, zelfs als u niet thuis bent.

Wilt u ook extra informatie over toegangscontrole? Vraag GOOZZ gerust eens naar de mogelijkheden!

GOOZZ slimme thermostaat

De GOOZZ slimme thermostaat kan uw bestaande thermostaat vervangen. Hierdoor is de regeling van uw verwarming gekoppeld aan de centrale en de bijhorende applicaties.

GOOZZ catalogus
In de catalogus vind je een overzicht van alle GOOZZ producten. Gerangschikt per productgroep en voorzien van de technische gegevens en specificaties. Bekijk de catalogus online via deze link.
Alarm via uw gsm

Wenst u uw alarmsysteem te bedienen via uw smartphone? Ook dat kan bij GOOZZ! Download onze app gratis in de App Store en Google Play Store.

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.