GOOZZ beveiligingssystemen - ons verhaal

Sinds mensenheugenis gaggelen, gakken, kwekken, snateren en sissen waakzame ganzen op de erven. De gans is hét beveiligingssysteem avant la lettre. Ze inspireerden ons voor onze naam en onze missie als alarminstallateur van kwalitatieve (draadloze) alarmsystemen op maat.

Alarminstallaties - laat u niet verrassen

Bij GOOZZ houden we van details. We houden van duidelijkheid, transparantie. Het begint met de producten die we selecteren. Wie weinig van ganzen weet, zou wel eens kunnen vallen voor de charmes van een eend…  Verrassingen en alarmsystemen, niet de beste combinatie. Kies daarom voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbare prijzen bij GOOZZ.

Wij kunnen uw alarmsysteem plaatsen zonder breek-, kap- of slijpwerk.  Het kan geplaatst worden in een volledig afgewerkt interieur, zonder dat wij iets van stof nalaten. 

Goozz - de voordelen

  • Vlotte en nette plaatsing
  • 7 jaar garantie
  • Samenwerking op maat
  • Service 24/24 7/7

GOOZZ gratis veiligheidscheck bel mij offerte aanvragen

Breed gamma detectoren

Beveiliging is ons doel en dat willen we doen met de juiste producten op de juiste plaats. Geen kant-en-klare pakketten, maar accurate apparaten, specifiek voor de gevraagde ruimte.

Werkt met eigen installateurs

Goozz werkt met eigen professionele installateurs. Onze technische specialisten leveren steeds degelijke kwaliteit en service volgens onze normen. Kwaliteit van product tot installatie is bij Goozz evident.

My Goozz: gratis app en online tool

Uw veiligheidssysteem zelf raadplegen en aansturen waar en wanneer u wilt? Ook dit kan bij Goozz! Via de online tool en Goozz app is dit mogelijk. Download onze gratis app in de App Store en Google Play Store.