Alarmsysteem woning

Wilt u veilig wonen, maar toch flexibiliteit voor uw gezin? Dan zijn de beveiligingssystemen van GOOZZ ideaal voor u. We zorgen voor een effectieve en tegelijk comfortabele inbraakbeveiliging. Wilt u het alarmsysteem later uitbreiden? Ook dat kan bij GOOZZ.

€ 956,30 - Fam. Devos - Pittem
€ 1109,57 - Mevr. Cauwels - Knesselare
€ 1234,34 - Fam. Dierckens - Loppem

Alarmcentrale met binnensirene

Onze alarmsystemen voor rijwoningen zijn voorzien van een binnensirene om u te waarschuwen en indringers af te schrikken. De bediening van het alarmsysteem kan ons stijlvol codeklavier of afstandsbediening. Voor woningen voorzien we twee keypads, bijvoorbeeld op de boven- en benedenverdieping. Bediening via onze app op uw smartphone is ook mogelijk.

Met een GOOZZ alarm heb je trouwens geen schade of kap- en breekwerk in uw woning.  Wij plaatsen ze overal zonder enige hinder.

Bewegingsmelders

Door bewegingsmelders op de beneden- en bovenverdieping worden ongenode gasten snel opgemerkt. We plaatsen de bewegingssensoren op strategische plaatsen vanwaar overzicht op een kamer of ingang kan worden gehouden. Wordt er beweging gedetecteerd? Dan wordt u meteen gealarmeerd.

Alarm met cameradetectie

Direct zicht op de situatie? Onze alarmsystemen zijn ook verkrijgbaar met cameradetectie zodat u foto’s en/of video bij de alarmmelding heeft. De situatie is hierdoor beter in te schatten.