Alarmsysteem villa

Uw gezin en kostbare bezittingen beschermen tegen inbraak en brand vraagt om een effectieve aanpak. U wilt echter niet inleveren op woongenot en flexibiliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u perfect advies en een oplossing op maat. Later uitbreiden of aanpassen? Geen punt bij GOOZZ.

€ 1108,49 - Mevr. Verstraete - Hooglede
€ 1337,11 - Fam Vansteelant - Veurne
€ 1694,37 - Dhr. Vandenberghe - Jabbeke

Alarmcentrale met binnen- en buitensirene

Onze alarmsystemen zijn uitgerust met een binnen- en buitensirene. De bediening van het alarmsysteem kan met ons stijlvol codeklavier of afstandsbediening. We voorzien twee of meer keypads, bijvoorbeeld op de boven- en benedenverdieping of bij meerdere ingangen. Bediening via onze app op uw smartphone is ook mogelijk.

Met een GOOZZ alarm heb je trouwens geen schade of kap- en breekwerk in uw woning.  Wij plaatsen ze overal zonder enige hinder.

Bewegingsmelders

Door bewegingsmelders in de gehele woning worden ongenode gasten snel opgemerkt. We plaatsen de bewegingssensoren op strategische plaatsen vanwaar overzicht op een kamer of ingang kan worden gehouden. Wordt er beweging gedetecteerd? Dan wordt u meteen gealarmeerd.

Alarm met cameradetectie

Direct zicht op de situatie? Onze alarmsystemen zijn ook verkrijgbaar met cameradetectie zodat u foto’s en/of video bij de alarmmelding heeft. De situatie is hierdoor beter in te schatten voor zowel u als de meldkamer.

Branddetectie en Smart Plug

Als aanvulling op het alarmsysteem plaatsen we ook rookmelders voor branddetectie. Bedien uw elektronica met de GOOZZ Slimme Stopcontacten. Zo kan u op afstand bijvoorbeeld de verlichting in uw woning inschakelen.