Alarmsysteem rijwoning

Wenst u uw rijwoning te beveiligen tegen inbraak? GOOZZ selecteert voor u een effectief en ongecompliceerd beveiligingssysteem. We beveiligen uw woning op maat van uw wensen én budget. Later uitbreiden of aanpassen? Geen probleem! 

€ 875,01 - Fam. Maes - Heule
€ 1020,64 - Fam. Casteleyn - Oostende
€ 1071,24 - Dhr. Demeulenaere - Brugge

Alarmcentrale met binnensirene

Onze alarmsystemen voor rijwoningen zijn voorzien van een binnensirene om u te waarschuwen en indringers af te schrikken. De bediening van het alarmsysteem kan met ons stijlvol codeklavier of afstandsbediening. Bediening via onze app op uw smartphone is ook mogelijk.

Met een GOOZZ alarm heb je trouwens geen schade of kap- en breekwerk in uw woning.  Wij plaatsen ze overal zonder enige hinder.

Bewegingsmelders

Door bewegingsmelders op de beneden- en bovenverdieping worden ongenode gasten snel opgemerkt. We plaatsen de bewegingssensoren op strategische plaatsen vanwaar overzicht op een kamer of ingang kan worden gehouden. Wordt er beweging gedetecteerd? Dan wordt u meteen gealarmeerd.

Alarm met cameradetectie

Direct zicht op de situatie? Onze alarmsystemen zijn ook verkrijgbaar met cameradetectie zodat u foto’s en/of video bij de alarmmelding heeft. De situatie is hierdoor beter in te schatten.