Alarmsysteem appartement

Veilig wonen in uw appartement? GOOZZ biedt u een praktische oplossing voor woningbeveiliging. Afhankelijk van uw wensen en noden installeren wij een (draadloos) alarmsysteem op maat. Op een later moment uitbreiden of aanpassen is ook steeds mogelijk!

€ 488,75 - Dhr. Debacker - Roeselare
€ 627,44- Fam. Vandamme - Oostkamp
€ 732,77 - Mevr. Snaet - Gistel

Alarmcentrale met binnensirene

Onze alarmsystemen voor appartementen zijn voorzien van een binnensirene om u te waarschuwen en indringers af te schrikken. De bediening van de alarminstallatie kan met ons stijlvol codeklavier of afstandsbediening. Bediening via onze app op uw smartphone is ook mogelijk.

Met een GOOZZ alarm heb je trouwens geen schade of kap- en breekwerk in uw woning.  Wij plaatsen ze overal zonder enige hinder.

Bewegingsmelders

Door bewegingsmelders worden ongenode gasten snel opgemerkt. We plaatsen de bewegingssensoren op strategische plaatsen vanwaar overzicht op een kamer of ingang kan worden gehouden. Wordt er beweging gedetecteerd? Dan wordt u meteen gealarmeerd.

Alarm met cameradetectie

Direct zicht op de situatie? Onze alarmsystemen zijn ook verkrijgbaar met cameradetectie zodat u foto’s en/of video bij de alarmmelding heeft. De situatie is hierdoor beter in te schatten.