alarmsysteem appartement

U wenst uw appartement te beveiligen met een alarmsysteem? GOOZZ is uw ideale partner! Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw eigendom. Waarschijnlijk heeft uw appartement maar 1 ingang en een schuifraam? hierdoor kunnen we met een beperkte investering een alarmsysteem samenstellen.

Draadloze alarmsystemen

Onze draadloze systemen zijn voorzien van een binnensirene en/of een buitensirene om u te waarschuwen en indringers af te schrikken. De bediening van de alarminstallatie kan met ons stijlvol codeklavier of afstandsbediening. Bediening via onze app op uw smartphone is ook mogelijk. 

Met een draadloos alarm heb je trouwens geen schade of kap- en breekwerk in uw woning.  Wij plaatsen ze overal zonder enige hinder.

Bewegingsmelders

Door bewegingsmelders worden ongenode gasten snel opgemerkt. We plaatsen de bewegingssensoren op strategische plaatsen vanwaar overzicht op een kamer of ingang kan worden gehouden. Wordt er beweging gedetecteerd? Dan wordt u meteen gealarmeerd.

Alarm met cameradetectie

Direct zicht op de situatie? Onze alarmsystemen zijn ook verkrijgbaar met cameradetectie zodat u foto’s en/of video bij de alarmmelding heeft. De situatie is hierdoor beter in te schatten.